Magic Truffels Algemeen

Magic truffels Algemeen

 Nederlands | English | Deutsch | PolskiFrançais

Werkzame stof:

De actieve stof in Magic Truffels is psilocybine en wordt in het lichaam omgezet naar psilocine.  Psilocine heeft invloed op het brein en zorgt voor het hallucinerende effect.

 

Voorbereiding:

3 uur van tevoren niet eten. Gebruik truffels alleen op een plek waar jij je veilig voelt. Een woonkamer of in de natuur wordt sterk aangeraden. Zorg er altijd voor dat er iemand bij je is die zelf niet gebruikt.

 

Gebruik:

Truffels worden vaak gegeten, maar hebben een erg bittere smaak. Als je truffels eet moet je goed en langzaam kauwen, zodat het goed wordt opgenomen.  Ook kun je er thee of soep van maken en kun je het roken. Het nadeel hiervan is dat veel werkzame stoffen verloren gaan. Wanneer je truffels gaat gebruiken zorg ervoor dat je goed in je vel zit en er mentaal klaar voor bent.

 

Het effect:

Het effect van truffels zorgt ervoor dat je zintuigelijke waarnemingen worden verstoord. Voorwerpen kunnen ook gaan bewegen en worden kleuren intenser. Het effect van truffels hangt samen met de genomen hoeveelheid. Ook zijn de effecten afhankelijk van het geestelijke en lichamelijke gesteldheid en de omgeving. Het eerste voel je na 20 tot 40 minuten. Psilocine kan een sterk effect hebben op je stemming. Ook krijg je last van een droge mond. Het effect duur ongeveer 3 tot 4 uur.

 

Nadelen:

Transpireren, duizeligheid en misselijkheid.

 

Effect niet prettig:

Vind je de trip toch te heftig? Zorg ervoor dat je vitamine c neemt en wat eet of drinkt met suiker.

 

Verslaving:

Er treedt geen lichamelijke afhankelijkheid en psychische verslaving op. Er treedt wel tolerantie op.

 

Doseren:

Normale dosis: 5-9 gram

Sterke dosis: 10-15 gram

 

De volgende dag:

Na de trip kan je een lichte hoofdpijn verwachten. Ook kun je soms even depressief zijn. Zorg er daarom voor dat je een goede nachtrust hebt.

 

Pas op:

  • Het gebruik van psilocine kan een psychose uitlokken.
  • Combineer truffels nooit met andere drugs, dit kan ervoor zorgen dat je angstig wordt en in paniek raakt.
  • Neem niet deel aan het verkeer.

Veel plezier! Wil je op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes binnen de smartshop? kijk dan even op onze Facebookpagina.