Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Just-Smart is een online smartshop. www.just-smart.nl levert diensten onder de volgende voorwaarden. Door het bezoeken van of shoppen op deze site geef je aan akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.

Gebruik van deze website, inclusief het zoeken of plaatsen van een bestelling op Just-Smart, is uitsluitend voor instemmende volwassenen. Door deze site te gebruiken, bevestig je minimaal 18 jaar oud te zijn.

  • Producten met een houdbaarheidsdatum, expire date of iets dergelijks kunnen nooit worden geretourneerd.
  • Mondkapjes of dergelijke producten kunnen nooit worden geretourneerd ivm. exp date en hygiëne.
  • Zaden, kweeksets, kruiden, formules en magic truffels kunnen nooit worden geretourneerd ivm houdbaarheidsdatum.

We verzenden naar de volgende landen: België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (UK) & Zweden.

Legaliteit van de producten

Alle producten op deze website zijn legaal verkrijgbaar en verhandelbaar binnen Nederland. Bestel je vanuit het buitenland, controleer dan eerst of het bezit van de bestelde producten is toegestaan in je land. Informeer hiervoor bij je nationale douane. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zendingen welke door inbeslagname niet kunnen worden bezorgd en kunnen in dat geval de bestelling niet vergoeden.

Just-Smart stelt zich nooit aansprakelijk voor pakketjes die niet aankomen in het buitenland, wij zijn niet op de hoogte van de geldende wetten en regels in andere europese landen buiten Nederland (met name tbv wietzaden, truffels, growkits en cbd olie).

Ben je het niet eens met deze Voorwaarden, bestel dan niet op www.just-smart.nl!