Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Just-Smart is een online smartshop. www.just-smart.nl levert diensten onder de volgende voorwaarden. Door het bezoeken van of shoppen op deze site geef je aan akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.

Gebruik van deze website, inclusief het zoeken of plaatsen van een bestelling op Just-Smart, is uitsluitend voor instemmende volwassenen. Door deze site te gebruiken, bevestig je minimaal 18 jaar oud te zijnBij het vermoeden dat je toch minder jarig bent dan annuleren wij je bestelling.

  • Producten met een houdbaarheidsdatum, expire date of iets dergelijks kunnen nooit worden geretourneerd.
  • Zaden, kweeksets, kruiden, formules en magic truffels kunnen nooit worden geretourneerd ivm houdbaarheidsdatum.

We verzenden alleen binnen NEDERLAND en zullen hier ook geen uitzonderingen op maken.

Legaliteit van de producten

Alle producten op deze website zijn legaal verkrijgbaar en verhandelbaar binnen Nederland. Bestel je vanuit het buitenland, dan kunnen wij het bestelde helaas niet verzenden en zullen wij je order annuleren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zendingen welke door inbeslagname niet kunnen worden bezorgd en kunnen in dat geval de bestelling niet vergoeden.

Just-Smart stelt zich nooit aansprakelijk voor pakketjes die niet aankomen, wij zijn niet op de hoogte van de geldende wetten en regels in andere europese landen buiten Nederland (met name tbv wietzaden, truffels, growkits en cbd olie).

Wij versturen nooit meer dan 10 cannabis zaden, ook al zijn er meer besteld. Wij annuleren dan de order en betalen het betaalde bedrag terug. Bestel je te snel een 2e keer zaden en wij hebben het vermoeden dat het voor illigale wiet teelt is dan zullen wij de zaden niet versturen.

Ben je het niet eens met deze Voorwaarden, bestel dan niet op www.just-smart.nl!