Zaden en kweeksets policy van Just-smart.nl

Zaden en kweeksets policy van Just-smart.nl

ZADEN EN KWEEKSETS POLICY

Policy kweeksets en wietzaden.
Just-smart hanteert de volgende policy inzake paddokweeksets, cactuszaden, salvia stekken en wietzaden en alle andere zaden en kweekspullen die op onze site of in onze fysieke winkel worden aangeboden. Neem kennis van deze policy; ga je er niet mee akkoord, koop dan de bovenstaande producten niet bij Just-smart.nl

NA DE AANSCHAF
Als je éénmaal een bovenstaand product in je bezit hebt, is er voor ons geen enkele manier meer om te zien of je het op de juiste manier behandelt. Je zaden te veel water gegeven, of je paddo’s besmet door er niet hygienisch mee om te gaan? Wij kunnen het niet zien.

 

KWEKEN
Kweken lijkt voor iedereen te doen, maar is dat lang niet altijd. Wie wil kweken vanaf een kweekset of zaden wil ontkiemen, dient bijzondere aandacht te besteden aan de omstandigheden waaronder de kweek gaat plaatsvinden of plaatsvindt.
Wij zijn uitsluitend leverancier en geen leerschool. Informeer jezelf allereerst voordat je aan kweken gaat beginnen! Bij vragen informeer via email bij ons of Zoek op google naar informatie. Bij de paddo kweeksets worden altijd instructies meegeleverd, of ze zijn te vinden op onze website bij de betreffende producten.
Kweken is omgaan met levende organismen en niet iedereen kan daar evengoed mee omgaan. Levende organismen zijn gevoelig voor lichtsterkte, luchtvochtigheid en besmetting, maar ook (wisselende) temperaturen en toegediend voedsel spelen een belangrijke rol.

REFUNDS EN VERGOEDINGEN
Het bovenstaande in acht nemende, zul je begrijpen dat het voor ons niet mogelijk is om over te gaan tot enige vergoeding. In het verleden hebben we in het kader van onze service wél zaden en kweeksets vergoed, maar binnen de kortste keren lazen we op internet in een forum dat je gewoon moest claimen dat je zaden niet op waren gekomen en dan kreeg je gratis en voor niets een tweede zending in de bus. Dit is voor ons niet te controleren en vandaar dat deze nooit vergoed worden door ons.
Dat was bij ons de druppel die de emmer deed overlopen en heeft ons doen besluiten om deze policy op te stellen. Er worden dus geen kweeksets of zaden vergoed, teruggenomen of vervangen voor nieuwe of kortingen verstrekt op een volgende levering!
Als je niet akkoord gaat met deze policy, bestel dan de bovenstaande producten niet bij Just-smart.nl